Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τον δυναμικό power forward Γιώργο Κατσαγάνη!
Για τον Γιώργο δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις καθώς ήταν επί σειρά ετών αρχηγός της Αναγέννησης Μαλεσίνας, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Ευρυάλη Γλυφάδας , Φοίνικα Πειραιά και Κιβωτό του Κόσμου!
Διακρίνεται για το ήθος και την μαχητικότητα του , έννοιες ταυτισμένες με τον σύλλογο μας!
Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!
Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου ως παίκτης της ομάδας μας!
» Όταν υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το μπάσκετ τόσο πολύ και ο τρόπος ζωής τους είναι γύρω από το άθλημα που αγαπάμε όλοι, δεν γίνεται να μην σε επηρεάσουν συναισθηματικά.
Άνθρωποι, όπως ο coach Θανάσης Βέλλιος και ο πρόεδρος της ομάδας Φαίδωνας Μώρος είναι εκείνοι που αν τα χνώτα σου (μπασκετικά) ταιριάζουν δίνεις τα πάντα γι’ αυτό που πρεσβεύουν. Έτσι, παρόλο που είχα κάνει αρκετές συζητήσεις πριν να έρθει η πρόταση από τον Άρη Αμφίκλειας, βλέποντας το πόσο πίστευαν σε μένα και με τη προσέγγιση που μου δείξανε δεν σκέφτηκα κάτι άλλο από το να συμφωνήσω να συνεργαστούμε με τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα για τη νέα σεζόν. Να διευκρινίσω ότι είναι η πρώτη ομάδα από την Ένωση που συνεργάζομαι εκτός από τη Μαλεσίνα μου που αγαπώ!
Έτσι, σεβόμενος όλους τους προπονητές και παράγοντες των ομάδων για τις προτάσεις που είχα κατά το παρελθόν και το παρόν και φυσικά και στις υπόλοιπες ομάδες της Ένωσης μας (ΕΣΚΑΣΕ) εύχομαι μια χρονιά με υγεία, υγεία, υγεία και ο καλύτερος να κερδίζει! Τα λέμε στα γήπεδα, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!”.

 

Share